Чалгарката Емилия хвърли в ужас и ступор феновете си по време на участие като излезе пред тях по-дебела от всякога. Жената на Жорж Башур не може да се оправдава с раждането на дъщеря им, което беше отдавна - тя роди в началото на годината, през февруари.

ШОК: Толкова дебела Емилия никога не е била, но тресе бутове в супер къси поли! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Досега повечето родилки не само са върнали формата си, но и са станали дори по-стройни и красиви от преди. Е, при Емилия очевидно не е така, което също е нормално. Съвсем нормално е една жена да се налее и никой не би казал и дума, ако се облича в подходящи за фигурата си тоалети.

При Емилия обаче не само не е така, ами певицата нахлузи възможно най-късата пола, която й се е мернала пред очите. И с тази възкъса пола тя се юрна да се чекне пред очите на смаяните от гледката клиенти на заведението, в което пееше.

Отзивите към визията на Ема обаче не закъсняха. Някои не сдържаха смеха си и се хилеха в очите на певицата, а други я одумваха скришом. Но едно нещо беше общо - мнението, че не може да изглеждаш така и да се пуснеш по този начин.

"Не се ли вижда тая?! Огледало ли няма, очи ли няма! Не вижда ли, че краката й се търкат и се тресат под полата... или, какво ли си вика, щом е тъмно в бара, няма да личи?!", одумват я посетителите.