Светлана Гущерова се появи за сефте на публично място след заплахите с киселина, които получи и след престоя си в болница, където попадна заради стреса. Тя беше не само гост на ежегодните VIP Awards 2023 награди, а на всичко отгоре получи приза за "Майка на годината".

Това, само по себе си, ошашави всички, защото хората очакваха наградата да вземе жена, която е едновременно и родител, и работеща дама, а не просто раждаща всяка година - като зайците...

Темата обаче не е наградата, а лицето на Светлето, което няма нищо общо с физиономията, която тя показва в нета. Съпругата на Християн Гущеров изплаши с толкова надуто и подпухнало лице, че сякаш всеки момент ще експлоадира.

Кръгли големи бузи, присвити очички, месести части... никога не сме я виждали в такава светлина. Вероятностите са две - или се е подложила на ентата процедура, която я е окепазила, или в клиниката са я блъскали с лекарства, които предизвикват оток по лицето.

Каквато и да е истината, дано скоро влезе във форма, защото това не е нейната визия. Още повече, че наскоро тя обяви, че тежи само 39 кила, което изобщо не се връзва с подобен род бузесто лице.

Източник: Crimesbg.com