Елица Тодорова определено е доста талантлива, но тази истина за нея шокира!Кой не помни успехите на Елица Тодорова и Стунджи на Евровизия?!

Двамата бяха първите, които накараха България да се гордее с постижението си и показаха на Европа и света, че и ние сме дали своя принос за музиката.

Елица и Стунджи са адски близки и в живота като той обожава партньорката си. Днес обаче се появиха разкрития за личния живот на дамата, които буквално отвратиха всички.

[caption id="attachment_369747" align="aligncenter" width="300"]Елица Тодорова Елица Тодорова ползвала банята и сапуна само в краен случай[/caption] Близки до Елица Тодорова разкриха пред сайта Хотарена.нет, че професионалните качества на чаровницата нямат нищо общо с чисто женските й такива. Като една жена, за която на първо място е хигиената и добрата визия, Елица Тодорова се представяла повече от зле. Казано накратко - тя мразела да се къпе и имала доста особени отношения с водата и сапуна. "Отдавна сме го забелязали, но явно Елица ползва сапуна, душ гела и изобщо банята, само веднъж седмично или при крайна нужда. Няма как по друг начин да си обясним миризмата, която се излъчва от нея и която държи хората на разстояние", коментират източниците. Те не могат да проумеят как така една млада, интелигентна и известна дама може да си позволи да пъди хората около себе си заради нечистотии. "Не е да им липсват пари, та да не могат да си платят водата и сапуна. Това си е личностен дефект, който за жалост, не касае само съответния човек, а и тези наоколо", възмущават се запознати. Колежки от музикалните среди пък подмятат, че по време на общи събития предпочитали да се преобличат в коридорите, отколкото да споделят една и съща гримьорна с Елица Тодорова, защото не можели да изтърпят вонята на пор, която се разнасяла. Остава ни обаче и една нотка на съмнение по случая и тя се базира на самия Стунджи, който продължава да стои плътно до своята Елица.