Благо Георгиев отново се е развихрил, но този път в интернет

Ако е вярно, че не само физическият контакт е изневяра, то със сигурност Благой Георгиев изневерява. Футболистът от месеци си чати с красавици в интернет, съобщава Lifestyle.bg. Нещата обаче се задълбочили и сега се очаква Благо да се види с едно от момичетата в България. Той си пишел само с българки, тъй като така има най-голяма вероятност да се видят на живо.

[caption id="attachment_308962" align="alignright" width="300"]Blagoi Благо Георгиев пак намери начин да притеснява Христина[/caption]

В момента Благой Георгиев е обвързан и живее в Русия, където се състезава за Амкар. Той изглежда много щастлив, тъй като Христина Витанова му роди две деца и семейството много се радва. Благо обаче е доказан кръшкач. Той вече веднъж изневери на Хриси, при това пред погледа на България, тъй като имаше любовна авантюра с небезизвестната Лияна. След като всичко с нея приключи, бившият национал се прибра при жена си.

Оттогава Благо Георгиев не си е позволявал даже мимолетни забежки, научи Kliuki.bg, но явно той не брои свалките в интернет за такива. По непотвърдена информация, футболистът просто разпускал пред комютъра. Неговото разпускане обаче не е като на повечето потребители в интернет. Благо си отпочива най-добре чрез "зарибявка" с дами. Именно затова той общува с много такива във Facebook и в други социални мрежи. Не е ясно дали си е направил профил в някой сайт, който е специално за запознанства, но няма да е чудно.