Ивана хвърли в потрес всички, които я обичат! Фенове се разплакаха!

Любимката на народа Ивана реши да промени коренно живота си през новата 2015-та година и още в началото й взе решение, което втрещи всички. А именно - Ивана окончателно напуска "Пайнер" и поп фолка, и вече няма да издаде нито една песен за феновете си.

Това съобщи самата певица, а новината буквално разби сърцата на стотици верни почитатели и приятели на дивата. Ивана обаче е непреклонна. Като за начало тя е решила да си даде дълга и ползотворна почивка, за да се откъсне от всичко и дори от България. Предполага се, че певицата ще замине зад граница, за да пречисти мислите и сърцето си и да се върне настроена за нова работа.

[caption id="attachment_333758" align="alignright" width="300"]Ивана Ивана с любимите си хора - таткото Тодор и дъщерята Теодора[/caption]

Ивана е решила да се преориентира към някакъв вид бизнес, който няма да бъде свързан с музиката. Оттам именно ще идват основната част от доходите й, но тя обещава да не загърбва изцяло и песните си. Само че вместо чалга, както досега, Ивана иска да се преориентира към естрадата, подобно на колежките си Лили Иванова, Йорданка Христова, Маргарита Хранова и други.

"Решението й е окончателно, но тъй като Ивана още не знае как ще я възприемат хората като естраден и шлагерен изпълнител, на първо време тя реши да издаде един албум само и единствено с народни песни. Той ще бъде хем различен от всичко, което е правила досега, хем ще е и близо до любителите на поп фолка", разкриват близки до изпълнителката от "Пайнер".

Въпреки обещанията, че ще продължи да ги радва с твърчеството си, верните фенове на Ивана едва не си сложиха черно от мъка, че любимката им повече няма да ги радва с хитове като "100 патрона", "Картална кръчма", "Да падат дрехи и задръжки" и прочие от култовите й заглавия.

Певицата обаче е непреклонна и обяснява, че вече е прехвърлила 46 години и няма начин да продължи да се прави на "ощипана мома" и да се конкурира с младите си колежки в лицето на Андреа, Галена, Преслава, Анелия, Джена и всички останали.