Автомобилът избухна с адска сила!

Шокираща новина разтърси света дни след погребението на талантливия актьор Пол Уокър. Новата трагедия се разигра почти на същото място, на което катастрофираха Уокър и близкият му авер Роджър Родас. Само че за разлика от тях, в този случай нещастието бе предизвикано умишлено.

Втори автомобил се взриви и избухна с адска сила на метри от лобното място на двамата мъже. Сега обаче това не беше инцидент, а умишлено планиран и твърде откачен ход по идея на върли почитатели на Уокър. Няколко младежи решили да отдадат последна почит и да се простят с идола си като запалят автомобил.

pol2Решили и го направили - драснали клечката на возилото, което само след секунди избухнало в пламъци след оглушителен взрив.

Постъпката на тийнейджърите хвърли в ужас американските граждани, а и целия свят, защото само чудо спаси живота им. Специалисти, дошли на мястото след експлозията, са убедени, че незнайна сила е опазила живота на младежите, които не само са могли да загинат в пламъците, но и да бъдат точно толкова неразпознаваеми, колкото самия Уокър.

Paul Walker kola

Смъртта на актьора доведе до океан от сълзи и масова истерия сред тези, които му симпатизираха и го обичаха. Но да предприемеш стъпка, заплашваща твоя и живота на други хора, е крайно безотговорно. Нещо, което Пол със сигурност не би направил.