Месеци след раждането на второто й дете, което бе така дълго очаквано, Николета Лозанова взе решение, което шокира всички. Припомняме, че самата тя разказа след раждането на малката Борислава (първо дете за Ники Михайлов), че двамата са минали през ада, докато се случи бременността.

Проблемите били в Лозанова, а не в Николай, като месеци наред тичали по клиники у нас и в Турция. После следвали дълги безсънни нощи и много пазене, за да се запази плода, но за щастие всичко завърши с хепи енд.

Затова и днес хиляди потребители се зачудиха какво се случва, след като НиЛо, която обикновено е потайна и не издава нищо за вътрешния си свят, обяви публично, че заличава всичките си татуировки. Знаем, че тя има няколко, като една от тях е с името на голямата й любов Николай.

По каква причина плейметката ще пожелае да изтрие името на Михайлов от кожата си, след като самата тя е копняла то да бъде увековечено там, чудят се всички. Тя сподели, че ще използва нова процедура с лазер, за да премахне татусите.

"Може просто да е решила, че тези татуировки ще й навредят на здравето по някакъв начин, защото все пак тя има и татус с името на дъщеря си Никол. И нея ли не обича ако го премахне?! Най-вероятно с Ники са си ок, но просто са й писнали тези шарении по кожата", разсъждават в нета.