Да си отвори устата и да разкаже с пикантни подробности кои от момичетата е "познал" в библейския смисъл (както Адам е познал Ева) Евгени Генчев - това се закани да разкаже публично танцьорката Мони Зенгинер, която излетя от формата преди вече доста време. Но е съвсем наясно с нещата, тъй като риалитито приключи снимките си още есента и няма тайни между участничките.

Ясно е, че за тези около три месеца, интимни ласки в предаването не само е имало, но и не са били еднократни. Това се случи и в миналия сезон с Виктор Стоянов, който беше правил това-онова дори с Алекс Гърдева зад едни скали на плажа.

Сега обаче Зенгинер се закани да разкаже супер пикантерии, но при едно условие - че някоя медия й плати сумата от пет хиляди лева. Защото повече безплатно инфо нямало да дава.

"В предаването нищо не ни платиха, нито стотинка. За едната слава си скъсахме задните части от снимки по 20 часа на ден и защо, за нищо. Така че оттук насетне говоря само срещу пари, а и има какво да кажа", коментира Мони Зенгинер.

А мацките, с които го е правил пианистът в неговото имение, където е настанен, са Елена, Боряна и Джия. Колкото и странно да звучи, с Валерия Георгиева не е успял, защото му се опънала.