Мария е царица на изцепките, коментират в интернет!

Миньончето на Пайнер Мария хвърли в джаза всички и дори собствените си фенове с поредната изцепка, която сътвори. Напоследък певицата видимо не залага на гласа си или новите песни, а набляга на предимствата, които й предоставя виртуалния свят - особено фотошопът.

Вчера Мария шокира потребителите във Фейсбук с "провокативна" снимка, правена сякаш за списание за възрастни. Като се вгледаш по-добре обаче, ще установиш, че вместо за "розово" издание, фотосът е по-достоен за комикс, видя Kliuki.bg.

mara1Знаем, че в днешно време скромността е порок, но Мария можеше да го дава малко по-кротко с изкуственото удължаване на иначе визкъсичките си крачета. И това не е обида, а нещо съвсем нормално, тъй като при скромния й ръст е невъзможно да се похвали с бедра като тези на Биляна Йотовска например.

Но точно това виждаме на снимката - Мария се е огъзила пред обектива, а "безкрайните" й крака - чудо на фотошопа, са вирнати нагоре към висините.

mara

При тази гледка нямаше как дари почитателите на певицата да останат безразлични и макар и деликатно, бъзикнаха Мария за шашмата.

"Качествените парфюми са в малки шишенца, няма лошо да си миньонче. А и лицето ти е красиво, защо ти трябва да се дялкаш изкуствено на фотошоп", питат потребители, но Мара, разбира се, не ги удостои с отговор.