Любимката на чалга феновете явно вече не е толкова любима на гаджето си

Любимката на почитателите на чалгата - Преслава, явно вече не е толкова любима на приятеля си Жоро Бирмата, който все повече започнал да страни от нея. А причината за това е, че зад привидно лъскавия си имидж Преслава започнала все по-често да се излага в леглото.

Певицата отдавна вече не била онова пленително и атрактивно същество, което го омаяло преди няколко години, а се превърнала в почти отегчителна и бозава мома. Еле пък след като реши да отслабва дотам, че да се превърне в подвижен скелет.

preslavaВидяла, че връзката й с Бирмата е на път да се разпадне с трясък, Преси си казала, че трябва да се вземе в ръце и да върне предишния си облик, ако не иска да остане сама. Близки до певицата разказват, че тя дори си научила да върже гаджето си с дете и вече се готви за бременност.

Тя започнала да отказва предложения за участия по нощните заведения, тъй като недоспиването, тютюневия дим, спиртните напитки и почерпените компании й се отразявали много зле. Преслава се страхувала не само за Бирмата, но и за визията си, която упорито продължавала да вехне.

Затова Преслава била категорична, че вече е дошло времето да се съсредоточи върху себе си и бъдещето си. И като нищо скоро може да я видим с наедряло коремче.