Певицата Емилия отново пострада

Чалга фурията Емилия се появи на участие с огромно синьо петно. Посетителите на заведението, в което пя една от най-важните изпълнителки на „Пайнер” Емилия останаха потресени от огромната синина.

Виолетово-синьото петно се подаваше на крака й изпод възкъсата рокля, с която певицата се изправи пред публиката, научи HotArena.net. Не закъсняха и коментарите в социалната мрежа.

[caption id="attachment_318148" align="alignright" width="300"]Емилия и Коко Динев не са това, което изглеждат Емилия и Коко Динев не са това, което изглеждат[/caption]

Възмутените фенове на певицата се дивяха как веднага след екзалтираните думи на пухкавия шавливец Коко Динев, съпругата му Емилия пострада от яките му юмруци.

Това ли е любовта, навън да казва колко я обича и че без нея не може, а в къщи да я налага с шамари и ритници, гневяха се и недоумяваха форумци.

И този побой да се случи само дни, след като възпълният футболен бос във вечерното предаване на Ани Салич „Извън новините” по Нова телевизия да се обясни във вечна обич и вярност на последната си съпруга Емилия. За която пред лицето на цяла България заяви, че това е жената на сърцето му и до нея иска да остарее, припомни Kluiki.bg.

Признанието в ефир пред милионите драги зрители така трогна изпълнителката на "Пробвай ме", че тя проля истински сълзи от синия екран от умиление. Паметливи подсказаха, че преди това Коко Динев използва пак „възпитание” с бой и счупи носа на изгората си. После й се „извини”, като я заведе на екзотична екскурзия и отрупа със скъпи и прескъпи подаръци.

Като преди това се бръкна за две операции за възстановяване на хрущяла на носа й. Явно това е цената, която трябва да плаща Емилия, за да се радва на парите и „присъствието” на любимия си мъж.

За нейно оправдание във Фейсбук все пак се прокрадна и мнението, че това може да не е синина от шамари или ако е такава, то самата Емилия е възможно да си я причинила. Кой знае?!