Бременна или просто надебеляла е Гена Трайкова?!Красавицата на новините по Би Ти Ви

Гена Трайкова от месец насам е неузнаваема. За изключително кратък период от време бившата водеща и настояща продуцентка е станала двойна и е качила повече от 20 килограма. [caption id="attachment_437066" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова Гена Трайкова никога не е имала такова тегло[/caption] За да прикрива натрупаните килограми, Гена се носи с широки дрехи, под които да не си личи най-вече коремът й.

Това навежда на мисълта, че Трайкова най-после е напът да стане майка, а слухът, че е бременна, се носел и из коридорите на Би Ти Ви.

Наблюдателните й колеги забелязали, че журналистката често придържала с ръка коремчето си. Жест, присъщ на почти всяка бременна жена. Така заставала инстинктивно и по снимки, но деликатно отклонявала въпросите им с чувство за хумор. 42-годишната бивша водеща вече няма време за губене, ако не иска да пропусне шанса да стане майка. Дали обаче има мъж до себе си и кой е той, е мистерия от години. След две дълги и провалени връзки с колеги Гена спря да афишира личния си живот в медиите. Най-известният й партньор, с когото все още делят едно и също работно място, е Венелин Петков. Любовта им пламна, докато двамата бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините по Би Ти Ви. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове. Но в името на съвместната им работа запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата са добри приятели. След Венелин името на Гена бе спрягано с друго лице на новинарската емисия в телевизията – доста по-младия от нея Иван Георгиев. За него обаче представлявало трудност да се подчинява на любимата си в работния процес, защото тя му се падала шефка, коментират в тв кулоарите. Освен това никак не му било приятно да знае, че преди това Трайкова е имала роман с другия му началник – Венелин Петков. От своя страна Петков по-бързо успя да продължи и да впусне в нова любов, пише Ретро. Жената на сърцето си той припозна в лицето на спортната журналистка Николета Маданска, с която техни колеги издават, че се е сгодил, а женитбата вече чукала на вратата му.