Иван Ласкин втрещи познатите си с "ласкави" обръщения към Алекс Сърчаджиева!

"Ще ти цепна тиквата!" - това "мило, нежно и романтично" обръщение е на актьора Иван Ласкин. То обаче не бе посветено на някой от колегите му в театъра, на цапнати в устата авери като Андрей Слабаков или Фънки и дори не на "обичната" му Николета Лозанова. Думите на Иван Ласкин са адресирани до собствената му жена - чаровната Алекс Сърчаджиева.

Повод за тази и още няколко реплики, които направиха сеира на многобройните приятели на Иван Ласкин във Фейсбук, бе семейно заяждане между него и щерката на Пепа Николова. Провокатор бе самата Алекс Сърчаджиева, имала неблагоразумието да напише съобщение на половинката си във Фейсбук от... съседната стая.

[caption id="attachment_333105" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин отново застреля всички с типичните си "ласкави" обръщения към жена си[/caption]

"Абе, жена ми ми пише във Фейсбук от другата стая! Ааа, е сега ще се наказваме", съобщи почти тържествено Иван Ласкин, докато Алекс Сърчаджиева продължи да го дразни с възклицания от сорта "Ехоооооо" и "Юхууууу" на стената му, видя Kliuki.bg.

Определено Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева знаят как да си направят майтапа в социалната мрежа така, че да предизвикат интерес у виртуалните си приятели. Някои от които приеха на сериозно заплахата на Иван Ласкин за "сцепената тиква" и дори съжалиха "бедната" Алекс Сърчаджиева.

В така откровения "битов скандал" се намеси и самият Евгени Минчев, който обаче скоро си прибра парцалките и дори изтри остроумните си (но само според него) коментари. Тъй като осъзна, че никой не му обръща внимание.

За да успокоим феновете на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева, ще припомним, че в семейството им няма и следа от скандали и раздор. Двамата са заедно, живеят си повече от сговорно, а всички бръщолевения на Иван Ласкин от сорта на "тъпа", "маймуна" и прочие, с които щедро описва Алекс Сърчаджиева, са просто проява на обич. Такъв си е Ласкин - трудно ще го видим в лигавата светлина на първостепенен герой от латино сериал.