Жесток скандал гръмна в мрежата, която буквално започна да ври, че и да клокочи след неочакваната и безумна постъпка на Ива Софиянска. Тя, която години наред е била пример за сдържаност, стил, възпитание и обноски, днес направо сащиса всички.

Ива пусна клипче в нета, на което е заснета да спи на улицата. Да, да, правилно четете, а и ние не сме объркали написаното - Ива спи на улицата. Слава Богу, тя не е натирена от клана Божкови, нито от баща си Стефан Софиянски и не е станала клошарка като две от Тризначките, но...

Половинката на Антон Божков разигра страшен цирк и написа, че когато бебето спи, спи и майка му. "Където и да заспи бебето ми, там заспивам на минутата и аз", пише Ива, която се намира на столична улица с бебока в количката.

Тя показва как той е заспал, след което буквално се изпружва на тротоара и ляга до количката така, все едно се е изтегнала на собствената си спалня. Наоколо минават пешеходци и велосипедисти, но Ива Софиянска не става - лежи си като пълен непукист и това е.

Видеото предизвика взрив, а болшинството потребители са категорични, че това е недопустима постъпка, безумно и опасно е и че Софиянска прекалява в опитите си да се прави на интересна в нета.

Източник: Crimesbg.com