Ако това е истина, то Яна Акимова наистина ще се окаже фатална жена!

Ако думите на бившия приятел на Яна Акимова се окажат истина, то танцьорката наистина ще си заслужи славата на фатална жена. Месеци след като стана законна съпруга на столичния бизнесмен Петко Димитров и чака първото си дете, красивата Яна още е в сърцето на бившия си Орлин Павлов.

И макар че наскоро той обяви, че не се интересува нито от семейството на Яна и Петко, нито от детето им, истината излезе наяве. Познати на певеца разкриха, че не само чувствата му към Яна не са преминали, но той продължава да страда по нея.

qnaТанцьорката била голямата любов в живота му и без нея всичко изгубило смисъл. "Гадно е. Спомените не ме напускат. Постоянно се върти в главата ми и чувствам, че полудявам. Искам, но не мога да я изтрия оттам. След нея всички жени ще са само за да ми правят густото", това разкрил Орлин Павлов пред приятели, които също били отлично запознати с качествата на Яна и факта, че ако си постави за цел, може да погуби всеки мъж.

Именно болката по загубата й превърнала Орлин в избухлив и несериозен мъж, който от месеци сменял жена след жена. Певецът обаче само ги използвал за удоволствие, след което ги захвърлял.

"Не едно момиче остана с разбито сърце след прекарана вечер или две с него. Той просто ги употребява", продължават разказа си близки до певеца и се молят пагубната му страст към съпругата на Петко Димитров да угасне, за да не провали живота си.