Много дами коригират нещо по себе си, но повечето от тях се стремят да запазят истинската си самоличност - така, че близките им да не се чудят кое е това същество. Е, има и изключения като Преслава например, но те са само пример какво не бива да правим...

Оказа се, че хубавото Наде - Надежда Вишева от "Ергенът" е другата, която е сменила изцяло самоличността си с помощта на скалпела. Преди време видяхме нейни снимки от сватбата й и останахме потресени, защото тя няма нищо общо с настоящото си аз.

Носът на Надежда е голям и гърбав, кожата по скулите й беше дори увиснала, устните й бяха различни... нооо... днешното фото ни остави без думи. Да, това е Вишева още по-рано във времето - с черна коса. Снимката е правена може би преди около 15 години, когато е твърде млада и няма нужда от филъри в скулите, но като цяло образът й е твърде различен от този, който познаваме днес.

Мнозина й се чудят защо си е направила носа толкова чип, колкото е сега. "Добре, да беше го коригирала малко, но да запази идентичността си, а тя се е барнала като... все едно има някакво топче, вместо нос. И ако така се има за много "малка и сладка", страшно греши", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com