Явно страстта между Християн Гущеров и Светлана Гущерова отдавна е преминала (не броим правенето на деца, те са с друга цел - наследство от тате), защото Мечо, както го нарича блондинката, прави ежедневни опити за самоубийство. С храна.

Да, не преувеличаваме. Това е напълно възможно, защото преяждането е едно от най-вредните за здравето и за живота неща, а Хрисито го прави по няколко пъти на ден. Знаем, че преди време, в началото на връзката им, той беше уж запленен по Светлана и някак дори се бе вталил. Отдавна обаче рутината се е настанила в дома им и Християн папка ли папка...

Шокът е пълен след снимката, която Светлана публикува в Инстаграм и на която пишеше, че това е закуската на любимия. Закуска, която се състои от шест големи пържени филийки със сладко, няколко големи мекици и един самун хляб, от който ако остане поне малко, се счита за диета от страна на Гущеров.

"Светлана готви като разпрана и постоянно слага и вдига масата. Всъщност то не й остава много време за друго през деня, освен да се грижи за плюскането на мъжа си - децата са поверени на бавачка. Самата Светла е притеснена за Християн, защото може рязко да вдигне холестерола с това тъпчене, но очевидно стомахът му е разширен и не се задоволява с нормални порции", коментират близки до фамилията.