Като й отиде кариерата в девета глуха, Гери-Никол, досущ като Андреа, май следва да си отвори акаунт в платформата за възрастни - Онлифенс. Бившата Пулевица откога захлебва по този начин като си падна на г*за от кеф - хем дърпа гащи, какъвто навик има открай време, хем и по някой лев й капе.

Герито дори би могла да я бие по точки, защото е двойно по-луда от певачката. Е, по-млада е все пак... Потребители я съветват спешно да започне бизнес с Онлифенс, след като видяха откровените порно сцени, които варненката разигра пред очите на всички в нощен клуб преди дни.

Гери-Никол се беше нацепила здраво от поркане и се скъса да си търка задницата в чатала на бившето си гадже. Не, не става дума за последния - Стоян Копривленски, а за модела Мартин Гешев, с когото бяха неразделни преди доста години.

Двамата не просто танцуваха и купонясваха, те едва не се онодиха на дансинга като търкането в интимните части беше последвано от страстни целувки с език. Мнозина от очевидците не скриха, че са се погнусили от откровено к*рвенското поведение на варненката, но всъщност вече би трябвало да са й свикнали.

"За нея това не е новина, това е спорт", иронично подмятат зевзеци.

Източник: Crimesbg.com