Галена се е развела тайно

Хитовата изпълнителка обаче мълчи гузно. Същото прави и другата страна. Е, който си мисли, че това се е случило между нея  и любимия й, бащата на двете й момчета-Галин, жестоко се лъже! Хейтърите може да се пукат от яд, но там всичко е перфектно.

Смядовката се е разделила с шефа си и димитровградската компания „Пайнер“.

Певицата отсъства от проектите на чалга гиганта. Музикалната компания не рекламира участията й, Галена отсъства и от традиционния новогодишен календар на „Пайнер“. А в музикалните среди упорито се говори, че Митко Пайнера и Галена са се „развели“.

Шок! Галена се развежда (И двете страни мълчат гузно)

Името на изпълнителката е изтрито от каталога на „Пайнер“. Те са спрели да отбелязват  предстоящите й участия. Това Галена прави единствено на личната си страница в социалната мрежа.

От Фейсбук става ясно, че примата на чалгата има планирани 15 участия през януари.

Все по-упорито се говори, че Галена е започнала работа с композитора Йорданчо Василковски-Оцко, който има собствена музикална компания. Преди години той се раздели със скандал с „Пайнер“.

Не е ясно обаче дали Галена сама се е раздела с една от най-големите музикални компании у нас или „Пайнер“  е прекратил договора си с нея. За раздяла се заговори още през 2012 година, но слуховете не се потвърдиха. Изпълнителката е част от „Пайнер“ още от далечната 2003 година.

Източник: България днес