Емо Чолаков и дори колегите му се видяха в чудо от напористата Мария!

Чаровният и остроумен синоптик на Би Ти Ви Емо Чолаков изобщо не е за завиждане през последните седмици. Горкият се намира на крачка от развода със съпругата си, която не спира да му пили на главата и да влиза от един скандал в друг. Причината обаче не е изневяра от страна на Емил Чолаков, или поне не още. Макар че мегданът му за прегрешения става все по-голям.

Потресени колеги на Емо Чолаков от Би Ти Ви разкриха наистина шокиращи факти за това как синоптикът буквално е заринат от предложения на поне дузина жени. И то заради огромния му пакет, който по няколко пъти на ден ги "сочи" от екрана, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332958" align="alignright" width="300"]Емо Чолаков Емо Чолаков не може да се спаси от младата Мария, жена му бясна[/caption]

"Емо Чолаков е прословут с достойнството си в цялата телевизия. Всички колежки само в панталоните му гледат, а преди няколко дни, когато излезе да чете времето с тесния сив панталон, направо стана страшно. Като се разлюля онзи ми ти "меч", докато Емо сочеше от запад на изток, телефоните прегряха", разказват колеги на синоптика. И макар че за тях всичко това е весело и забавно, то за самия Емо Чолаков далеч не е така.

Особено след като съпругата му разбрала за напористата и доста хубавка при това 18-годишна Мария. Момичето тъкмо било завършило училище тази година и на практика загряла телефонните линии на телевизията с молба да я вземат да обучение. Тя непременно държала да се занимава с прогнозата за времето и дори заявила, че ще плати колкото е необходимо за стажа.

"Бащата на тази Мими е богат бизнесмен, а момичето е направо луднало по Емил Чолаков. Тая работа не е нормална, особено след като веднъж го спипа пред входа на телевизията уж за снимка и автограф. С право жена му е бясна, но пък и горкият човек не е виновен, че природата го е надарила толкова щедро", смеят се зевзеци от нюзрума на телевизията.

Наистина за даденостите на Емо Чолаков в Би Ти Ви се носят легенди и то от доста време. А всички служители с ръка на сърцето признават, че все са виждали, ама такова нещо като неговото, не си били и представяли.