Наскоро гръмна слухът, че Джулия и Митака от „София Ден и Нощ“ слагат край на брака си

Кристиан Кирилов, известен като Митака от култовата тийн сага, също призна за развода.И като всеки на неговия хал започва да дрънка измислици за причината, като „несходство в характерите“ или „различно духовно ниво“.

„Разделени сме отдавна, просо сега разбирате вие, медиите. Но макар  и разделени, с Джулия сме в прекрасни отношения“, в типичния си стил обясни Кирилов.

По думите на мускулягата не трети човек разбил отношенията им, нито от женски, нито от мъжки пол. Но горещата клюка, която упорито обикаляха столицата, мълви съвсем друго. И то е, че наистина имало трети човек. Богат чичко, който бил гадже не на фолкпевицата, а на Кристиан. И ако се вярва на приказките Джулия ги заварила в прелюбопитна ситуация. След което, разбираемо, моментално подала молба за развод.

Бизнесменът си нацелил  екранния Митак отдавна и накрая все пак успял да го свали.Преди известно време, още докато участваше в сериала „София Ден и Нощ“ се говореше, че Кристиан яко залита по имотни господа и дори е бил ескорт на такива богаташи.

Кристиян и Джулия се взеха на пищна церемония през лятото на 2019 година, като сред гостите бяха куп известни имена.Но двамата са изтрили всичките си сватбени снимки от профилите си.

Източник: Лупа.бг