Помните ли Денислава от "Игри на волята", която зрители и участници бяха определили като лека в акъла и поведението жена?! Сигурни сме, че повечето от вас я помнят при все, че тя се сложи на трима от мъжете в своя сезон на риалитито.

Е, към днешна дата Денислава Велкова още е сингъл и не е намерила мъж, който да поиска нещо повече от нея от едното... Сещате се. За сметка на това обаче Денито е увеличила в пъти глупостите, които прави. Дотам, че преди ден успя да шокира и по-точно - да отврати цялата мрежа.

Появи се снимка, заснета от приятелката на Денислава - Зорница, на която ясно се вижда как блондинката се е навела и рови в контейнер за боклук. Кадърът наистина е потресаващ като мнозина се зачудиха какво се случва - пияна ли е Велкова, фалирала ли е, какво е станало...

Е, оказа се, че "умзницата" си била изтървала сока в боклука, без да иска, а после се навела и започнала да си го търси. В крайна сметка си го взела обратно - от боклука... и си го изпила. И това ако не е гнусно, здраве да му кажеш!

"Тази верно ли, бе?! Ще си вземе сока обратно от кофата и ще го пие?! Хептен е изпаднала, страшна простотия", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com