Че "не мелят брашно" заедно от години са показали Лили Иванова и Кичка Бодурова. Двете певици не пропускат случай да се захапят публично или да си скроят някакъв друг "номер". Макар да живеят на хиляди километри една от друга - Лили тук, а Кичка в САЩ, те така и не се помиряват.

Последно Бодурова "ухапа" родната прима като се подигра с размера на дарението й към футболния тим "Левски". Знаем, че Иванова дари 1000 лева за погасяването на дълговете на тима към НАП, а Кичка публично се изсмя в мрежата, че от страна на звезда като Лили, подобен размер дарение бил "уникален и нечуван"...

Е, близки и до двете певици източници най-сетне разкриха причината за това да не се долюбват много-много и тя изобщо не е свързано с това коя от двете е по-гласовита. Свързана е с мъж и този мъж е Личо Стоунса.

Наясно сме, че Лили има любовна авантюра с прочутия китарист преди десетилетия, но после късат със скандал, тъй като той се пропива. Кичка пък кани точно Личо да свири на концерта й през 2016-та година, а Лили Иванова приема това за лична обида и се нахъсва срещу Бодурова.

Припомняме, че в отговор Лили не уважи покана на Кичка да присъства на общ концерт на родни изпълнители в Америка. И оттогава нещата са си все в същото "вражеско" русло...