Глория е лудо влюбена в новото си гадже. За мъжа до нея се знае само, че е по-млад от нея. Говори се, че тъй като все още е в сравнително млада възраст, иска да има деца, което значи, че натиска примата на попфолка за наследник.

В момента Гло е на 49 г. Ако зачене, това значи, че ще роди на 50-годишна възраст, която ще навърши през юни. Няма да е първата, нито последната, която ражда на тези години. Както добре помним, преди 6 години Елена Йончева стана майка на 52 г. Юлияна Дончева пък роди от Стъки на 49 г., колкото е Глория в момента.

Певицата вече има едно дете. Това е небезизвестната Симона Загорова, която е плод от брака й с чалга композитора Илия Загоров.

Интересното е, че ако Глория има още едно дете, то ще бъде по-малко на възраст от племенницата си. Фолк дивата вече е баба и се радва на внуче.

Изпълнителката на „Крепост” напоследък е много активна в любовта. През пролетта се раздели с Иордан Джермански, а само няколко месеца по-късно вече е отново влюбена.

Симона Загорова от много години мечтаела да има брат или сестра. Като била малка, това била най-голямата й болка, че няма с кого да си играе у дома.

Ако сега майка й роди, няма как да си играе с детето, но може да помага с грижите за бебето, тъй като вече има опит.

Източник: Уикенд