Жегите навън провокираха певецът да се снима до басейн гол, а достойнството си е закрил само с кърпа. Припомняме, че преди време си направи операция за уголемяване и дори кърпата не успя да го прикрие.

 

Кадърът в Инстаграм профила предизвика лавина от коментари. Любимецът на народа обаче явно се притесни и го изтри бързо.

 

ШОК! Азис само по...

Азис е отседнал в луксозната си къща на родното Черноморие. Придружава го диетоложката Даниела Ерменкова. Тя е виновникът той да изглежда по такъв начин.

 

Наскоро певецът стана баща за трети път. Той обаче умело прикрива коя е жената, дарила го с последните две рожби.

 

Скандалите около поп фолк иконата не стихват. Преди 10 години каза "да" на Ники Китаеца, макар и против закона в България. Тази новина разтърси страната, всички говореха за това. Бракът им продължи едва 4 години. Николай Първанов- истинското име на Китаеца-обяви, че с тези си действия просто е искал да стане известен и много съжалява. Малко по-късно той сключи брак с поп-фолк певицата Виолета. Двамата имат дете, но и този брак приключи с развод.

 

Към ден днешен бившия на Азис работи като фитнес инструктор и изготвя хранителни режими. Има собствен видео канал за тази цел.

Източник: blitz.bg