Коцето винаги е давал вид на широко скроен бохем

Весел, купонджия, всички негови фенове го имат за човек, който гледа над нещата и не се вълнува от дребни житейски нещица.

Само че изпълнителят на „Черна роза“ не е толкова готин и широко скроен що се отнася за неговата съпруга Надя.Въпреки че името на Константин се спряга в какви ли не любовни интриги с различни жени и момичета, към красивата си съпруга певецът бил истински цербер.

„Така е, Коцето може да изневерява и да пърха с която си иска женичка, все пак той носи голямата пара в къщи. Но към Надя е истински ревнивец. Не дава да мръдне, зорко бди над нея, да не я изпусне. Защото тръгне ли веднъж, едва ли ще се върне назад“, разкриват източници.

Половинката на поп фолк певецът бе изловена да се забавлява в изцяло женска компания в нощен бар. Надя се бе барнала в бяла, сребриста рокля и събираше погледите на мъжката клиентела в заведението. Почти през цялото време жената на Коцето не спираше да танцува на дансинга, но не бе особено спокойна, забелязаха клиенти на заведението. На една от приятелките й поднесоха торта с фойерверки за рождения й ден. Изненадващо проехтя поздрав от диджея, песен на мъжа й Коцето. Надето подскочи като ужилена, но после набързо прикри конфузната ситуация с усмивка.След което купонът продължи с пълна сила, без други изненади.