Яна Маринова има невероятно минало, в което присъстват безброй известни личности!

За нея започна да се говори много усилено с появата на "Стъклен дом" в родния ефир, но истината е, че Яна Маринова е популярна в светските среди от много отдавна. Тя нашумява още преди да навърши пълнолетие. Докато връстничките й се притесняват за първата целувка или годишната оценка, 16-годишната Яна вече е истинска жена, при това за чудо и приказ.

Да, визията на актрисата е впечатляваща още като ученичка и това й навлича неприятности. Известни босове на подземния свят бързо забелязват Яна Маринова. Самият Георги Илиев е впечатлен от красотата и дързостта на момичето. Говори се, че покойният мафиот е имал нещо по-специално с Яна, но по онова време около него има много жени и той не обръща особено внимание на девойката.

[caption id="attachment_339279" align="alignright" width="300"]Яна Маринова през годините смени многократно цвета на косата си, но остана все така впечатляваща мъжкия поглед жена Яна Маринова през годините смени многократно цвета на косата си, но остана все така впечатляваща мъжкия поглед жена[/caption]

Тогава идва мигът на Богомил - първият съпруг на актрисата, който е сред приближените на Георги Илиев. Той е влюбен в Яна още докато Жоро се занася с нея, но логично не предприема нищо. След като големият бос и момичето вече нямат нищо общо, Богомил започва своята офанзива. Яна Маринова ведната приема обятията му, тъй като вижда в тях добър начин да избяга от тогавашния си приятел - боксьор, който я спуквал от бой и я карал да нарушава непрестанно закона, научи Kliuki.bg.

Богомил и Яна се женят и имат общ син, който се ражда през 2001 г. Бракът им обаче не оцелява, тъй като Яна Маринова започва да пробива в шоубизнеса и да разбира, че вече не е длъжна да бъде с Богомил, за да я пази от бившия й. Разводът става факт, но детето остава при баща си, въпреки решението на съда.

Днес Яна Маринова е омъжена отново, този път за Тихомир. Твърди, че това е любовта, за която е мечтала. И дано да е така... Тя обаче безспорно е жена-чудо, защото едва 16-годишна успява да омае едни от най-влиятелните мъже на България.