Шенай на Орхан Мурад наистина може да се цани за благороден елен

Бившата съпруга на баладичния певец Орхан Мурад дълго търпяла безконечните му изневери.

Наскоро срещу набезите му на нерез изригна и доведената му щерка Александра. Стана ясно, че изпълнителят на „Хиляди слънца“ ги тормозел, гонел, обиждал. И кичил втората си съпруга и майка на Сузанита с огромни еленски разклонения.

Близки до звездната фамилия също свидетелстват, че певеца кръшкал многократно на съпругата си. А Шенай най-после вдигнала ръце и се решила на развод, защото узнала и за четвърта жена, с която музиканта задоволявал най-долните си страсти.

През годините на кръшкане от страна на мъжа й блондинката си затваряла очите. Причината, че той издържал семейството, а тя нямала материалната сигурност да се отдели. Искала Сузанита да навърши осемнадесет, за да предприеме по-крути мерки. За голямата си щерка Александра, от предишната й връзка, не се притеснявала. Защото тя имала партньор, дете и те живели в разбирателство.

Дори след развода Шенай и малката му щерка Сузанита живели заедно с него в просторния апартамент, но не плащали сметки, за да го погнат от съда, ожалва се пък Орхан Мурад. И ги наклепа, че двете му „цоцали“ парите, за да си купуват дрога.

Но с тези думи Орхан Мурад загуби и малкото си останали приятели, като завинаги затри тяхното и на най-близките си, уважение.