Шеф Виктор Ангелов разплака Мон Дьо

Шеф Виктор Ангелов е първият, който докара сълзи в очите на Мариян Станков-Мон Дьо. Пухкавият журналист досега разплакваше гостите си, но се случи и това чудо. Той зарони сълзи след покъртителната изповед на топ готвача. [caption id="attachment_401084" align="alignright" width="300"]Шеф Виктор Ангелов разплака Мон Дьо: Виж покъртителната му изповед! (Пълни подробности) Виктор Ангелов разплака светския журналист[/caption] Маститият кулинар ще води шоуто за професионални готвачи „Hell s Kitchen”, което стартира по Нова телевизия. Страшилището от предишния сезон на Мастър шеф се оказа предан на ученическата си любов, за която копнял цели...двадесет години. Строгият господар на кухнята не крие, че в собствения му ресторант цари немска дисциплина и железен ред. А за да спечелиш одобрението му трябва да минеш не едно и две изпитания. Виктор Ангелов определено е педант в работата си, но се оказа и страшен романтик в живота. Майстор готвачът посветил младостта си в очакване на една-единствена жена. И дочакал тя да стане негова след цели две десетилетия. Съпругата на Виктор Ангелов се оказва специална дама. Двамата се познавали от 12 годишни, живеели в съседни блокове. След завършване на училище той заминава в Германия, където има леля. И да се учи на занаят. След гурбета отново се връща в България. Любимата му жена обаче е омъжена. Тогава майстора на тиганите се зарича да я чака колкото е необходимо. Готвачът мечтаел и да има дете от нея.Но не я притеснявал, само наблюдавал отстрани. И щастието накрая му се усмихвало. Наталия се развежда с първия си съпруг и след толкова години двамата заживяват под един покрив. Той прави и още нещо. Продава всичко-от наследствените имоти на село, до апартамента на родителите си, за да направи образцовия си ресторант.Днес шеф Виктор Ангелов има и прекрасен дом за семейството си. Вече десет години той и жена му се радват на безпроблемен съпружески живот. Големият бос в къщи обаче е малката му дъщеричка Натали. А Март и Ива, от първия брак на съпругата му, вече следват в чужбина. Безапелационният екзекутор в кухнята има своя рецепта за успех: убийствено бачкане, дисциплина и ....умението да чакаш!