Шеф Виктор Ангелов е милионер
Шеф Виктор Ангелов е богат и успешен. Близо година топ готвача си е лягал гладен. Днес той е един от съдиите в кулинарното шоу „Мастър шеф”. Магьосникът на тиганите и печките е живо доказателство за успеха. [caption id="attachment_382031" align="alignright" width="260"] Шеф Виктор Ангелов е милионер[/caption] И то, че с упоритост и хъс могат да се постигнат чудеса. Благодарение на които той е превърнал хобито си в професия. И то доста доходоносна. Защото сега шеф Виктор Ангелов има в банковите си сметки милиони. Повратна точка в съдбата му се оказва техникума по туризъм и ресторантьорство, който завършва. Още по време на учението разбира, че това ще е професията до края на дните му. Като войник също работи като готвач. След казармата заминава за Франфуркт. И започва работа в петзвездния хотел „Шератон”. В луксозният ресторант бързо преминава по стълбицата на растежа. Само за две години от чирак става главен готвач. В Германия се учи на стриктност и акуратност. Което по-късно му помага много за работата. Но животът на емигрант не е за шеф Виктор Ангелов. Макар че финансово е добре подплатен, а със средствата издържа родителите си в столицата. След като се завръща в родината, не успява лесно да си намери работа. Въпреки солидният си стаж в един от най-реномираните ресторанти в света. Но той не се обезверява. А решава и го прави, като открива собствен клуб. Първите две години са особено тежки за топ готвача.Ресторантът му в Пасарел не е сред най-известните. Липсата на интернет си казва тежката дума. Той има средства само за реклама по радиото, на не и по телевизията. Но третата година облаците се разпръскват и нещата тръгват в благоприятна посока. Заведението набира популярност заради обслужване, храна и изисканост. Негови клиенти стават политици, бизнесмени, поп фолк певици, заможни софиянци. За достойнствата на ресторанта на Виктор Ангелов се говори от уста на уста. И чудото се случва. Заради което има днес доста скъпо хоби. Телевизионният съдия купува ретро коли и ги превръща в истинско произведение на изкуството.
Коментирай