Токев приема престоя като силен житейски урок, признава грешките си и се радва, че е имал възможност да поправи стореното. Като популярно лице е пример за мнозина ио затова казва, че е допуснал голяма фрешка и няма да го повтори.
Шеф Токев сподели, че в затвора, освен много време за размисъл за тези малко повече от 4 месеца е имал и време да преосмисли обстановката и е успял дори да създаде реорганизация в кухнята на затвора и в разпределението на задачите за свободното време.
Храната в затворите е не добра и доста оскъдна, но шеф Токев успял да даде много съвети на кухнята как с малко продукти да използват по-рационално това с което разполагат за постигане на по-добри ястия и смята, че след като бил в затвора, там вече много повече се обръща внимание на подобни неща.
Коментирай