Шеф Петров е категоричен в думите си и не се страхува от нищо!Никак не е трудно да вбесиш Шеф Петров
. Кулинарният гуру пали от четвърт и е готов да се бие за убежденията и принципите си. Това е и причината днес да скочи срещу колеги ресторантьори и професията като цяло в България. Ето какво разкри в поста си: [caption id="attachment_413117" align="alignright" width="300"] Шеф Петров пак е ядосан, сефте...[/caption] "Ще ме извинявате но ще кажа нещо скандално! Все пак аз мисля така( за жалост, не много други)... Много ОТ БЪЛГАРСКИТЕ "ГОТВАЧИ" ОЦЕЛЯВАТ В БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ НИСКИЯТ КРИТЕРИЙ НА ПУБЛИКАТА И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РЕСТОРАНТИ! На Незнанието ражда популизъм!! Отделно от това; Многото заведения които се отварят са поради липса на закони и регулиране наддаване и променяне на статут за Заведения.Това води до липса на персонал и държи системата в законите на Дивия Запад, както за работодателите така и за работниците... които двопусочно се рекитират и израждат, от което губи цялата държава!... Години наред най лесния начин за пране на пари е да имаш ресторанти. Най-лесния начин от ратай да се издигнеш в мързелив господар е да направиш ресторант и да намериш балъци да ти бачкат... Но израждането започна, сервитьорите станаха неволна партия на господарите... които знаят че ги крадат ама траят, продавачки от селски хоремак станаха готвачки за по 120... ако искаш! Ако не семейството работи и ти.. Лошо??? НЕ не е лошо, защото това е магията на тази вълшебна работа... И всичко ще си дойде на мястото..просто страхливите от двете страни да се събудят... Ония да не се правят на господари и да работят каквото обичат, а тези в кухните да си направят техни заведения... Тоест ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!", изригна шеф Петров.
Коментирай