Факт е, че шеф Манчев работи много, така че е съвсем закономерно да демонстрира висок стандарт на живот. В последно време известният кулинар карпа мощен „Мерцедес“ S класа, чиято пазарна цена доближава 300 бона.

 

През деня немското возило може да бъде забелязано на паркинг в центъра на София, а когато шеф Манчев се нуждае от транспорт, праща някой от служителите си да му докара колата. Във вторник луксозното возило било придвижено до ресторанта му от гологлав мъж, след което му предал ключовете. Същият ден топ готвачът бил издокаран небрежно елегантно – с дънки, бели кецове, сако и каскет на главата. Носел и чантичка за документи на „Луи Вюитон“ на цена от около 2 000 лева.

Преди да се настани удобно в лимузината си, Манчев прочел мейлите си и дори отговорил на един от тях. От сериозното изражение на лицето му личало, че води делова кореспонденция.

51-годишният кулинар изкарва парите си не само от Нова тв, а и от ресторантите си в София и по морето. Освен това е собственик на автосервиз и фирма за кухненско обзавеждане. От няколко години върти и просперираща софтуерна компания. IT дружеството му неотдавна сключило договор за 100 бона за картографирането и дигитализирането на гробищния парк в Банкя.

Източник: Уикенд