Шавливата и скандална Денислава Велкова не спира да дрънка глупости, които обаче счита за вселенски мъдрости. След като половин България я сочи с пръст и я счита за меко казано "евтина", тя опита да се защити по най-тъпия начин.

Денислава заяви, че винаги се е учила от грешките си, но не счита за такива преживяванията си със силния пол. Напротив - тя, видиш ли, се вписа в ролята на самарянка, чиято мисия била да ощастливява мъжете.

"Какво лошо има да правя мъжете, които харесвам, щастливи?! Мога го, правя го. Нека другите задръстени патки да гледат и да ми завиждат. Харесвана мацка съм, а и съм още млада. Нито съм омъжена, нито деца имам, така че ще живея, както ми изнася на мен", отсича Денислава, разкриха близки до обкръжението й.

Знаем, че думите й са по повод укорите, че за нула време успя да овършее няколко мъже и дори развали един брак - този на Кристиан Кирилов и Джулия. Оттам мина през леглото на Иван Рълев, а и упорито се говори за Мартин Николов - Елвиса, макар и той да отрече - очевидно от срам.

"С такава като Денислава не бих си легнал за нищо на света и доста мъже разсъждават като мен. Каквото и да си говорим, никой не обича леките жени - не и за повече от час-два", сподели преди време Елвиса.

Източник: Crimesbg.com