Вдовицата на предприемача Стефан Шарлопов прекрачи границата 6 години след смъртта му. Бояна не само се омъжи отново, но избраникът й е с цели 11 години по-млад от нея, като основно тя плаща всичко в тази връзка.

Новият съпруг на красавицата също се казва Стефан, но надали е лудо влюбен в толкова по-голяма от него жена. Най-вероятно го привлича факта, че може да обиколи света с нея, без да плати нито лев.

Именно с пътувания се занимава 36-годишният мъж. Той има бутикова туристическа агенция и лично е посетил много екзотични кътчета в чужбина.

Бояна Шарлопова се оказа много развратна. Откакто съпругът й почина в началото на 2018 г., тя не е спирала да прави секс, при това задължително с по-млади мъже.

Цели 5 години я „оправяше“ семейният шофьор. Двамата имаха дискретна връзка, като тя го водеше по почивки с парите на покойния й мъж.

Преди година обаче Бояна би шута на шофьора и се залюби с доста по-ексцентричния Стефан. Той е млад, дързък и с приключенски дух. Не е зле финансово, но в сравнение с жена си е бедняк.

Бояна Шарлопова обаче прекрачи границата с тази сватба. Тя е повече от неуместна в очите както на дъщерята на Шарлопов от първия му брак, така и в очите на трите им общи деца, които вече са по-големи и разбират всичко.

Източник: Crimesbg.com