Актрисата, която мнозина от нас са свикнали да свързват с провокацията и с някои от по-дръзките й филми, Шарън Стоун отново хвърли ръкавицата на колегите си мъже в бранша.

Преди дни тя нарече мнозина от легендите в киното женомразци и призна, че в дългите си години работа единствено Де Ниро и Джо Пеши са били добри към нея. За останалите от гилдията, с които си е партнирала през годините казва, че са снизходителни, постоянно я поправяли как си казва текста, как се представя, показвали й как да си изиграе ролите, смятайки, че знаят повече, а никой не се вслушвал в нейното мнение. 

Накрая нарече повечето от тях женомразци и призна, че вярва в думите си. Днес звездата от Първичен инстинкт е на 64 години, има трима сина и живее щастливо и спокойно.

Определено е сред знаковите актриси на нашето време не само заради ролите си, но и заради силния си дух, бори се с няколко спонтанни аборта, има тежка диагноза, пише своя биографична книга, където разказва за трудни мигове от живота си, но днес е благодарна за всичко и не се чувства длъжна да се съобразява с мнението на останалите. 

Шарън Стоун провокира отново. Нарече колегите си "женомразци"