Любомир Жечев от "Къртицата" разкри какво се е случило между него и певицата Рут Колева! Човек може да го съжали, защото Рут не се оказа тази, за която се представяше!

Любовта в живота на шампиона на "Къртицата" отсъства от няколко месеца. Откакто се раздели с певицата Рут Колева, Любомир Жечев не е на себе си. Макар кариерата му на журналист да потръгна след шоуто, Рут сериозно го нарани, защото именно тя е била тази, която първа му е била шута, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_318595" align="alignright" width="300"]Любомир Жечев някога беше щастлив с Рут Колева, но... Любомир Жечев спечели "Къртицата", но така и не успя да спечели истински сърцето на Рут Колева[/caption]

Както е известно, Любо и Рут се запознаха в "Къртицата" и между тях пламна любовен романс. Точно преди Колева да напусне Базата обаче, тя се скара жестоко с Любомир, обвинявайки го в подмолни действия в името на победата. Какво се оказа обаче. След като Любо триумфира в шоуто и взе голямата сума, Рут изведнъж му прости всичко и двамата продължиха любовта си и извън "Къртицата". До началото на тази година обаче.

[caption id="attachment_318602" align="alignleft" width="300"]Любо е съсипан, след като "Къртицата" не успя да му донесе голямата любов Любо е съсипан, след като "Къртицата" не успя да му донесе голямата любов[/caption]

По непотвърдена информация, Любо е похарчил парите от "Къртицата" още през миналата година, неизвестно за какво. Тогава Рут Колева веднага му била шута, твърдят приятели на Любо. Говореше се, че той не й е бил верен, заради което тя си е тръгнала, но неговата версия е друга.

"Рут е свикнала на заможен живот. Тя се движи в такива среди и иска такъв тип мъж до себе си. Докато бях с наградата от "Къртицата", за цели няколко месеца бях номер едно за нея. После обаче станах старият Любо и всичко свърши. Истината е, че съм съсипан. Не вярвах, че ще постъпи така. Мислех я за по-различна личност, но това вече е минало и за двама ни." - е казал със сълзи на очи Любо пред свои приятели в един от своите редовни напоследък запои.

Както Kliuki.bg вчера писа (виж тук), Рут Колева от скоро се среща с нов мъж, което явно още повече провокира страданието на Любо, който все още е сам.