Четири деца, да са им живи и здрави, имат Светлана Гущерова и Християн Гущеров, но уви - двамата не живеят в идилия. Всъщност коя ли двойка живее, ще попитате вие и с право. Никоя. Но едно е да се дърлите, да се карате и да се цупите един на друг понякога, съвсем друго е мъжът да ви "превъзпитава" с шамари.

Както знаем, а и както неведнъж комшии на семейството разказваха притеснени, от дома на Гущерови често се разнасяли викове, обиди и шум от счупено. Както и писъци. Женски.

"Очевидно е, че Християн, който навън изглежда като кротко агне, у дома си я побийва. Сигурно като е пиян, но това не го оправдава", коментираха съседите им преди време.

Е, днес самият Мечо, както Светла го нарича, се оказа притеснен да не би шамарите му да са й размътили главата, защото... Ами, защото булката му си е наумила да прави подкаст и да става... астроложка. Да, астроложка. Същата тази Светлана, която не знае колко планети има в Слънчевата система и вероятно знае само броя на зодиакалните знаци...

"Християн я гледаше като луд като му сподели, но всъщност тя ще се излага. Каква астроложка е Светлето, бе?! То вече всяка втора магарица се цани или за астролог, или за лайфкоуч. Смях", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com