Повече храсти, отколкото чаршафи, са мачкали в риалитито "Игри на волята" Иван Рълев и Денислава Велкова. Тук вече няма шест-пет, защото самият победител във формата го призна по време на подкаста на предаването.

Направи впечатление, че Рълев се подсмихва странно, да не кажем иронично и подигравателно, на въпросите за него и Денислава, но призна, че са имали връзка. Всъщност и той самият обясни, че "връзка" е твърде силно да се каже, защото тяхното било по-скоро забавление със с*кс.

"Да, повъргаляхме се малко, както се казва, разтушихме се, но дотам. Не мога да определя какви са ни отношенията в момента с Денислава и дали имаме такива изобщо. По-скоро ми стига. В реалния живот навън бих искал наистина свястна и сериозна приятелка, жена, която да обичам", надява се Рълев.

Думите му едва ли са очаровали Денито, която също призна, че към момента е свободна и си търси мъж със светла коса, защото такива ги харесвала повече. Е, разбира се, това не й попречи да "опука" и "брюнетите" Кристиан Кирилов, Мастагарков, че и Мартин Николов - Елвиса, но щом е за малко, кой ти гледа боята...

"Тази Велкова ако не се стегне и не започне да се държи като стойностен човек, не виждаме кой адекватен мъж ще й се върже", коментират зрители в нета.

Източник: Crimesbg.com