Хитовата лативо звезда Шакира най-после зарадва множеството си фенове с нова песен. Тя е много очаквана и се оказва, че дори Шекира е включчила елементи от личните си преживявания и емоции напоследък. 

Става дума за двойка, която се разделя, певицата акцентира на това колко студен е бил мъжа през повечето време на отношенията им и как не е оценил красотата на техните емоции. Как двамата са разбили нещо толкова чакана и прекрасно като любовта си.

Припомняме, че довйката на Шакира и Жерар Пике официално сложи край на 11 годишната си връзка. За жалост не се разделиха като приятели, двамата имат разногласия относно децата. Певицата държи на родителските права и това децата да живеят с нея зад Океана, а Пике има много изисквания за да даде правата на Шакира. 

Шаки е представила тъгата си в новия клип доста образно, тя обикаля с рана в сърцето през цялото време и накрая заключва сърцето си в сейф, защото то е вече разбито. Това сравнение е много цветно и ясно, Шакира преживя тежко любовната драма с мъжа си.