Латино звездата Шакира винаги е залагала на визия, плът, цветове, танци и много, много съблазнителни движения. Е, не ни разочарова и този път. Факт е новият клип на Шакира към хита й със заглавието “Me Gusta” с участието на пуерториканския феномен Anuel.

Това е първа колаборация на Shakira с мултиплатинения латино рапър, а видеото излиза след грандиозния успех на изпълнението й на Super Bowl с невероятната Jennifer Lopez. Вибрантният и сюреалистичен клип, който само за три дни събра почти 12 милиона гледания, е режисиран от Drew Kirsch, създал хитовото видео към парчето на Taylor Swift „Lover", и съдържа традиционните за суперзвездата смели мащабни визуализации.Шакира и новия й проект

Този път Шакира разбива модните стереотипи в цветно high fashion облекло върху маса в пъстра кухня, докато Anuel приготвя храна на заден план. Видеото преминава и през разнообразни и секси табани на рапиращия Anuel на покрива на бърз влак и на Shakira, заела позицията на председател на банкетна маса като за кралица.

Ние също харесваме Шакира и определено нейния последен клип е сериозна заявка за хит, песните на Шакира са лесни за запяване и доста ритмични, латино дивата знае как да прави истинско шоу и страстта й към танците я прави така харизматична.

Цитирано по Сп, Ева