Чудото се случи - сгодиха се! Асен Блатечки и Елеонора Янакиева вече официално са годеници и ще вдигат сватба. И да, ако това е нещо съвсем нормално за повечето мъже, то за мачото на родното ни кино си е истинско чудо. 53-годишният плейбой винаги се е кълнял, че бракът не е за него и че няма жена, която да го "изнуди" да направи тази "грешка".

Е, голям залък лапни... ето, че се намери такава жена. Близки до Блатечки разкриха, че двамата с Ели са сгодени още от лятото. Той й предложил по време на почивката им край морето, защото решил, че няма по-подходящ момент и място. А тя, разбира се, моментално приела с неистов вик на щастие.

Влюбените са прекарали доста време на карана на морето, заедно с двамата си сина. Борил и синът на Елеонора се разбирали чудесно и били едва ли не като родни братя, а с родителите си също се погаждали отлично.

Асен и Елеонора още пазят мълчание по темата, а относно сватбата сме сигурни, че никой няма да узнае кога ще се състои. Блатечки е сред най-потайните звезди за личния си живот и буквално мрази папараци да му се навират под носа.

"Двамата са страхотна двойка, големи сладури и се радваме, че се намериха. Дано да остареят заедно и да се обичат все така", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com