Всеизвестен факт е, че от няколко години насам устатата блондинка Албена Вулева работи като рецепционист в Кипър.

 

Тя вече се е установила трайно там и все по-рядко се връща у нас. Ексводещата живее в крайбрежния град Пафос. Понякога отскача за отдих и до други държави. Наскоро се завърна от почивка във Франция. Междувременно не спира да се оглежда за богат кипърец по примера на чалга легендата Петра.

 

Сетила се Мара да се побара: Албена Вулева се оглежда за богат кипърец

Албена твърди, че макар да е на 47 години, мъжкият интерес към нея не е секнал и допълва, че чужденците й се радват най-много.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, не е афиширала връзка с друг мъж. Многократно е споделяла, че е крайно разочарована от българските мъже, които според нея са не само много мързеливи, а и изключително стиснати.

 

И докато Недик отдавна има нова жена в живота си, то Албена вярва, че си е самодостатъчна. Тя не иска деца, тъй като според твърденията й, майчинският инстинкт така и не се зародил у нея.

 

Бившата тв водеща е категорична, че не би се върнала отново към телевизията заради голямата цензура. Предпочита да реализира творческите си пориви като качва съдържание в интернет, където има по-голяма свобода на словото.

 

Авторката на „Сигнално жълто“ прибра тлъст хонорар от двете си участия в „Биг Брадър“, но съумя бързо да го стопи през широките си пръсти. Така не й останал нито лев. В същия момент познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя веднага се съгласила да се впусне в приключението.

 

За броени дни си стегнала багажа, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова. Твърди, че не съжалява и за миг, че се е преместила там, тъй като животът й е наистина прекрасен. Любопитно е, че в последните години Вулева предпочита да държи майка си Людмила Захажаева далеч от себе си и тя нито веднъж не й е гостувала в Кипър.

Източник: Уикенд