Ивайло Цветков - Нойзи не е глупав, но отдавна се държеше като такъв. Като се започне от това, че остави на жена си да го издържа и да поема цялото домакинство и се стигне до пиянската му изцепка на пътя преди дни. А през цялото това време той просто се "изричаше" и "изричаше"... на високопарен и претенциозен език, който показва само едно - комплекси и парвенющина.

Е, след скандала, който разбуни духовете, Нойзито най-сетне се сети, че подобава на пола му да се държи мъжки. И се изправи пред българите за втори път. Първият бе още в нощта след ареста му, когато се извини и заяви колко го е срам от тъпашката постъпка.

Днес той пак се извини, пак си посипа главата и каза, че е простак, но този път разкри и истината за жена си Мария Игнатова. Нойзи призна, че блондинката е подложена на масови нападки от хората и това й идвало в повече. Тя била съсипана от скандала и му се сърдела, че е постъпил като говедо.

"Мария беше у нас и спеше, докато реших да се кача пил в колата, защото реших, че разстоянието е много кратко. Да, то беше такова, но глупостта ми беше голяма, няма да се повтори. Ще помоля хората да не винят Мария, защото тя няма нищо общо, а и ми е доста сърдита в този момент. Надявам се, че ще успея поне малко да изкупя вината си, както пред нея, така и пред обществото", извини се пак Нойзи.

Източник: Crimesbg.com