Най-голямата ни певица Лили Иванова се оказа голяма неблагодарница. Тя няма деца и съпруг, затова на всеки семеен празник е със сестра си и племенниците, както и с техните семейства.

Примата на музиката ни години наред не оставаше сама като куче на Коледа и Великден заради сестра си Лиляна, но днес е забравила всичко това и показва огромна коравосърдечност.

Миналата година примата се „отблагодари” на сестра си с пращане в старчески дом. Тази година пък й „завеща” едно голямо нищо, макар да има около 20 млн. лв. в брой и в имоти.

Всъщност Лили е по-малка от Магда, а и в по-добро здраве, така че се очаква да надживее сестра си. Можеше обаче да остави нещо на племенниците си и техните деца. Все пак и тя се води баба на последните, но явно не изпитва такива чувства към тях.

Егоизмът на Лили Иванова е водещ в живота й от много години насам. Неслучайно нейните билети за концертите бяха едни от първите на безбожни цени след идването на прехода. В момента продължават да са много скъпи, макар певицата да е на цели 84 г. и да не може да се движи много по сцената, като дори не помни текстовете си, а ги чете по време на изпълненията си.

Примата демонстрира егоизъм като млада и в личния си живот. Тя провали няколко брака и така и не си осинови дете, което да запълни празнината от факта, че не може да стане биологична майка.

Всичките й милиони ще отидат след смъртта й във фондация „Лили Иванова”.

Източник: Crimesbg.com