Андреа и Кубрат Пулев заминаха за САЩ, а Кобрата поднесе невероятна изненада на любимата си!

Не, приказката на Кубрат Пулев и Андреа не е свършила, а злите езици могат да се пръснат от яд. Двамата отлетяха за Щатите миналата седмица, където Андреа изнася първото си турне зад океана. Кобрата отлетя заедно с нея, но не само, за да се срещне с феновете си, но и за да й поднесе наистина невероятна изненада.

Оказа се, че Андреа и Кубрат са се сгодили съвсем неочаквано и импровизирано в САЩ, където боксьорът отново паднал пред нея, за да й предложи сватба. А слуховете, че двамата преживяват криза в отношенията и връзката си, са пълна измислица.

[caption id="attachment_340980" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа и Кубрат Пулев дори не са мислили за раздяла[/caption]

"Андреа остана без думи от изненадата на Кубрат. Още в събота той я залъгал с нещо и гледал да я изгони за час-два от хотелската стая, докато приготви всичко. Щом тя се върнала, заварила същински разкош като по филмите - всичко било отрупано с цветя и запалени свещи, а върху леглото имало огромно сърце с прекрасен пръстен в средата му", разкриват близки приятелки на Андреа.

Всъщност това не е първият и единствен пръстен, който Кубрат Пулев подарява на годеницата си. Той е свикнал да я радва с уникални жестове и това е бил поредният от тях. А първият и официален годежен пръстен за любимата му, се пази лично от нея в банков сейф.

[caption id="attachment_340981" align="aligncenter" width="300"]Кобрата отново изненада Андреа с красив годежен пръстен Кобрата отново изненада Андреа с красив годежен пръстен[/caption] [caption id="attachment_340982" align="aligncenter" width="300"]Андреа в Америка - щастлива и много влюбена Андреа в Америка - щастлива и много влюбена[/caption]

Припомняме, че наскоро се разнесе небивалицата, че Андреа отказала брак и деца на Кобрата, а брат му Тервел Пулев лично го посъветвал да вземе живота си в ръце и да се отърве от връзката си с пайнерката, за да продължи напред.

[caption id="attachment_340983" align="aligncenter" width="300"]Чикаго посрещна Кобрата и Андреа, които най-после ще се порадват на любовта си далеч от очите на клюкарите Чикаго посрещна Кобрата и Андреа, които най-после ще се порадват на любовта си далеч от очите на клюкарите[/caption] [caption id="attachment_340984" align="aligncenter" width="300"]Турнето на Андреа ще премине през няколко щата Турнето на Андреа ще премине през няколко щата[/caption]

От всичко това реалност е само, че в действителност Тервел Пулев не долюбва особено певицата, като антипатията му датира още от самото начало на приказката й с Кубрат Пулев. Явно обаче мнението на брат му не касае Кобрата, що се отнася до личните му решения и той продължава да засвидетелства мъжката си позиция и вярност на Андреа.

А кой знае, може пък идилията им в Америка да ги накара най-после да се престрашат и да реализират така очакваната си сватба.