Виктория Петрова и Юксел Кадриев се превърнаха в новина номер едно в нюзрума на телевизията!

В телевизия bTV новини дал Господ. Най-голямата от тях обаче, поне за телевизионните служители, е неочакваната връзка между новинарите Виктория Петрова и Юксел Кадриев. Заварката помежду им се превърна в бомба, която взриви колегите им, а и при лятната суша, им дойде като пролетен дъжд.

Всички в телевизията признават, че дори не са подозирали за това, което се случва между Виктория Петрова и Юксел Кадриев. Двамата се познават от страшно много години, но никога помежду им не са припламвали искри. Сега обаче това се случи, а вече е ясен и начинът, по който е станало всичко, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324509" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Виктория Петрова и Юксел Кадриев предизвикаха бум в телевизията[/caption]

Оказва се, че Виктория Петрова и Юксел Кадриев нямат сериозни отношения, а и нямали намерение да имат такива. Всичко между тях се свеждало само до креватни упражнения, с които да се задоволят и поне малко да забравят за самотата си.

Припомняме, че хубавата Виктория Петрова е разведена повече от година и досега не успя да си намери подходящ партньор, а живее съвсем сама в столичния си просторен апартамент. Юксел Кадриев пък на свой ред наскоро се разделил с друга своя колежка в телевизията, с която решили да си дадат малко отдих и да преосмислят нещата.

И така, докато Виктория Петрова си кукува сама, а Юксел Кардиев "преосмисля" любовта си, двамата решили, че няма лошо ако се позабавляват заедно и чат-пат изпускат парата, пише вестник "Всеки ден".

Инициатор на новопоявилите им се отношения била Виктория Петрова, която първа налетяла на Юксел Кадриев и го примамила в леглото си. Водещият не се дърпал особено, пък и има доста да доказва на обществото, че е истински мъж /като се има предвид скандалните му връзки със собствения пол/.

"Останахме като сащисани, защото никой не очакваше такова нещо, а и досега двамата се държат адски хладно по време на работа. А то какво излезе!", коментират шашнатите колеги на Виктория Петрова и Юксел Кадриев.