Бионсе имаше сериозни проблеми с теглото си доста години и най-сетне ги реши!

Певицата Бионсе години наред се бореше безуспешно с килограмите като в крайна сметка нищо не й помагаше да реши проблемите си трайно - нито диетите, нито дори изтощителните тренировки в залата. Най-сетне обаче и нейното време дойде. От месеци насам дивата изглежда умопомрачително, а много от феновете дори се питат тя ли е това наистина.

Защото Бионсе свали над 10 килограма, при това трайно. И не с гладуване, което е най-интересното, а с уникална диета, наречена VB6. Хранителният режим в тази диета е повече от благосклонен към ползвателя й, защото през деня е позволено да се консумират единствено зеленчуци, плодове и пълнозърнести храни, но след 18 часа може да ядете, каквото си пожелаете.

[caption id="attachment_313743" align="alignright" width="300"]Бионсе Бионсе сътвори чудеса с тялото си чрез тази диета[/caption]

Да, това е самата реалност - в тази диета след 18 часа може да консумирате дори спагети и пица, но разбира се, в умерени количества. Месото също е позволено и то от всички видове.

Бионсе е истински щастлива от тази находка и не спира да се хвали на приятелки с нея. Защото най-после певицата успя да блесне в целия си блясък и да докаже, че едрата й фигура от преди, не е константа. Днес Бионсе изглежда по-красива и свежа от когато и да било, а вече й е много по-лесно и в танците, защото не се изморява толкова от излишните килограми.

[caption id="attachment_313745" align="aligncenter" width="279"]Бионсе Ето я диетата на Бионсе[/caption]

И докато целия свят се чудеше каква е тайната на зашеметяващото й вталяване, ето че тя най-после бе разкрита. Гарантирано е, че диетата действа при всеки човек, защото в нея няма лишения, а прости правила за хранене, които са полезни за всички. И дават сериозни и трайни резултати.

[caption id="attachment_313746" align="aligncenter" width="300"]Бионсе Бионсе се превърна в нов човек с тази диета[/caption]

Опитайте я и вие, защото ние ще го направим. И дори да не станем като Бионсе, със сигурност много повече ще ни харесва да се гледаме в огледалото.