Слави Трифонов докара до реки от сълзи мама Здравка и тате Тодор, но сълзи от щастие!

Порой от сълзи, но сълзи от радост, проляха родителите на Слави Трифонов - мама Здравка и татко Тодор, на които шоуменът съобщи най-мечтаната новина. А именно, че на стари години и те най-после ще могат да се порадват на внуче. Неговото дете.

Да, сензацията е неочаквана, а Слави Трифонов окончателно и твърдо реши, че му е дошло времето да се сдобие с наследник. Защото нито славата, нито кариерата, нито финансите, могат да се сравнят с щастието от това да създадеш нов живот на тази земя, разкриха близки до обкръжението на Дългия в "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_341335" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов най-после ще дари с внуче родителите си[/caption]

След като съобщил новината в тесен семеен кръг, само на родителите си и сестра си Петя, Слави Трифонов вече не я криел и от служителите и музикантите от Ку-ку бенд. А тази, която ще има честта да стане майка на детето му, е Мартина. Но не Мартина Огнянова, с която Слави имаше дълга, над четири годишна връзка, а новата му изгора, спипана от папараци след края на големия му концерт.

Случайно или не, но самата русокоса възлюбена на Слави Трифонов умирала за бебета и дечица. Въпреки годините си, които са все още доста малко, Мартина живеела с мечтата да има дете. За нея това било далеч по-важно от това да изгражда кариера, да обикаля света или Бог знае какво друго, присъщо на днешните девойки, пише вестник "Всеки ден".

"Слави взе най-правилното решение, защото макар че двамата с Мартина са отскоро заедно, детето е най-важно. Те могат и да останат заедно, или да се разделят, но това няма да бъде от такова огромно значение, ако Слави ще се грижи за собствената си кръв. Така животът му ще се осмисли изцяло. Стига е помагал на чужди хора, време е да помисли за себе си", коментират близки до шоумена-късметлия.

Двамата с Мартина вече усилено работели по въпроса за бъдещото си потомство, а близките и особено родителите на Слави Трифонов едва сдържали нетърпението си да гушнат в своите прегръдки така чаканото внуче.