Глория ще приключи с компанията "Пайнер" и дори с България

Тази година ще дойде краят на Глория като певица в "Пайнер", а и в страната изобщо. Примата е решила да последва щерка си Симона зад граница и двете да се устроят там. По всяка вероятност примата на поп-фолка и детето й ще заживеят в Швеция, където се подвизава Илия Загоров, който е баща на Мони. Според слуховете, Глория все още не била готова да прекрати изцяло кариерата си, но желанието на Симона да учи в чужбина я принудило да мисли за своя край, тъй като за нея по-важно било да бъде близо до дъшеря си, отколкото да пълни родните ни дискотеки.

[caption id="attachment_340787" align="alignright" width="300"]Глория си тръгва от България заради Симона Загорова Глория си тръгва от България заради Симона Загорова[/caption]

Симона Загорова загатна за музикален потенциал още преди 4 години, когато излезе първият й дует с майка й. Миналата есен пък се роди нов хит на двете, който разтърси всички нощни заведения. Младото момиче обаче било решено да си търси шанса зад граница и избрало за своя дестинация Швеция, понеже там живее баша й. Илия вече дори задвижил процедурите по преместването и намерил жилище за щерка си и бившата си жена. Той нямал против двете да отседнат в неговия дом, но приятелката му не му позволила.

Емигрирането на Глория ще бъде шок и абсолютна сензация за феновете на примата. Това е може би най-голямата звезда на компания "Пайнер". Вече 22 години Глория не слиза от прожекторите и прави успешни проекти. Тя ще опита да се занимава с музика и в чужбина. Откъм финанси Глория нямала никакви притеснения, въпреки че и тя, и Симона няма да имат работа на първо време. Огромните хонорари, които получава от 20 години обаче, вече са осигурили финансовото спокойствие на семейството.

Единственото, което задържа Симона Загорова в България, е приятелят й Симеон Данев. Той няма как да я последва зад граница, понеже вече записа висше образование в УНСС. Младата двойка обаче била решена да не губи връзка и след няколко години да се ожени в чужбина, научи Kliuki.bg.